Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Sto Dobok

Br. artikla: N/A

Stol „Dobok“ kombinira eleganciju mramorne površine s praktičnošću čvrstog crnog metala u osnovi. Njegov okrugli oblik i minimalistički dizajn čine ga savršenim izborom. Mramorna ploča, s klasičnim belim i sivim žilama, donosi luksuz i sofisticiranost svakom prostoru.

41.290 RSD

Elengantan i Klasičan sto Dobok

Sto „Dobok“ savršeno spaja klasičnu eleganciju i modernu funkcionalnost. Njegova vrhunski obrađena mermerna ploča, koja je bogato prošarana klasičnim belim i sivim žilama, odmah privlači pažnju i unosi osećaj luksuza u svaki prostor. Ploča stola je izuzetno otporna na ogrebotine i lako se održava, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu u živahnim domovima ili u komercijalnim prostorima poput kafića ili salona.

Osnova stola je robustno konstruisana od čvrstog metala, ofarbanog u duboku crnu boju, čime se postiže izuzetna stabilnost i dugotrajnost. Dizajn nogu je zanimljiv i inovativan, pružajući ne samo podršku, već i estetski doprinos ukupnom dizajnu, sa ukrštenim detaljima koji dodatno pojačavaju stabilnost.

Okrugli oblik stola „Dobok“ podstiče druženje, omogućavajući gostima da se lako vide i komuniciraju, čineći ga odličnim izborom za porodične večere, društvene igre ili kao centralni komad u lounge zonama. Uz svoj sofisticiran izgled, ovaj sto nije samo komad nameštaja, već i izjava stila koja će bez sumnje nadograditi estetiku bilo kog prostora.

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Plaćanje u kešu službi prilikom preuzimanja paketa.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

I ovo bi vam se moglo svideti:

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.