Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Stolica Amon

Br. artikla: 771

Stolica AMON je savršen spoj elegancije i udobnosti, odlikuje se modernim dizajnom i ergonomski oblikovanim naslonom za leđa. Izrađena od kvalitetnih materijala, uključujući drvo i metal, te presvučena mekim velurom, dostupna je u bež i sivoj boji.
Dužina: 55cm
Širina: 48cm
Visina: 91cm
Dubina: 55cm

7.990 RSD

Upoznajte Stolicu AMON

Stolica AMON je primer savršenstva u svetu nameštaja, gde se moderni dizajn susreće sa neprikosnovenom udobnošću. Karakteriše je rešetkasti dizajn šavova koji pruža jedinstven vizuelni doživljaj, dok oblik školjke naslona i sedišta, integriran sa jastukom srednje elastičnosti, obezbeđuje stabilno i prijatno sedenje.

Dizajn i Materijali

Izrađena sa pažnjom o detaljima, stolica AMON kombinuje prirodne i moderne elemente koji odražavaju skandinavski stil. Drvena konstrukcija i metalne nogice čine ovu stolicu izuzetno stabilnom, dok njena sposobnost da se uklopi u različite estetske kontekste čini AMON idealnim izborom za bilo koji prostor – od kafića do trpezarije.

Ergonomija i Udobnost

Ergonomski dizajnirani naslon stolice AMON pruža izvanrednu podršku za leđa, garantujući udobnost tokom dugotrajnog sedenja. Sedište obloženo kvalitetnim sunđerom nudi dodatnu mekoću, što AMON čini savršenom stolicom za svakodnevnu upotrebu. Udobnost je dopunjena velurom, dostupnim u više boja, uključujući bež i sivu, što dodaje dodir sofisticiranosti.

Višenamenska Upotreba

Stolica AMON je više od običnog komada nameštaja; ona je unikatni element koji transformiše svaki prostor. Njena svestranost omogućava da se savršeno uklopi u različite stilove, od modernih stanova do tradicionalnijih prostora, pružajući estetski ugođaj i funkcionalnost.

Zaključak

Kroz kombinaciju stila, kvaliteta i udobnosti, stolica AMON postavlja nove standarde u dizajnu nameštaja. Ova stolica nije samo mesto za sedenje, već ključni deo koji definira prostor, pružajući ne samo vizuelni magnet već i mesto savršenog uživanja. Birajte AMON za prostor obogaćen stilom i komforom.

Naziv: Stolica AMON
Dužina: 55cm
Širina: 48cm
Visina: 91cm
Dubina: 55cm

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Plaćanje u kešu službi prilikom preuzimanja paketa.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.