Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Stolica Avala

Br. artikla: 14

Stolica Avala savršeno spaja retro šarm sa savremenim dizajnom, donoseći klasičnu eleganciju u vaš enterijer. Izrađena od vrhunskih materijala, ova stolica garantuje trajnost i udobnost, pružajući potpuni komfor zahvaljujući rukonaslonima. Sa jedinstvenom kombinacijom klasičnog stila i modernih detalja, stolica Avala je idealan dodatak za sve ljubitelje retro estetike, prilagođavajući se lako različitim stilovima enterijera i unoseći eleganciju u svaku prostoriju.

Visina: 90cm
Dubina: 52cm
Širina: 58cm

17.999 RSD

Stolica Avala: Retro Šarm U Savremenom Dizajnu

Klasičan Dizajn, Izuzetan Kvalitet

Stolica Avala predstavlja spoj klasičnog dizajna i izuzetnog kvaliteta. Ova retro stolica je ponovo u modi, donoseći sa sobom šarm prošlih vremena u savremeni enterijer. Izrađena od vrhunskih materijala, stolica Avala garantuje trajnost i eleganciju.

Dimenzije:

  • Visina: 90cm
  • Dubina: 52cm
  • Širina: 58cm

Potpuni Komfor Zahvaljujući Rukonaslonima

Zahvaljujući rukonaslonima, stolica Avala pruža potpuni komfor tokom sedenja. Bez obzira da li se koristi za obroke za trpezarijskim stolom ili kao dekorativni element u dnevnoj sobi, ova stolica je udobna i prijatna za upotrebu.

Retro Stil U Savremenom Enterijeru

Retro je ponovo u modi, a stolica Avala je savršen dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru. Njena jedinstvena kombinacija klasičnog dizajna i modernih detalja čini je idealnim izborom za sve ljubitelje retro estetike. Oplemenite svoj prostor sa ovom šarmantnom stolicom i unesite dozu elegancije u svaku sobu.

Prilagođena Potrebama Vašeg Enterijera

Stolica Avala je višenamenski komad nameštaja koji se lako uklapa u različite stilove enterijera. Bilo da je koristite u trpezariji, dnevnoj sobi ili kancelariji, ova stolica će sigurno privući pažnju svojim jedinstvenim retro izgledom. Odaberite boju koja najbolje odgovara vašem prostoru i uživajte u njenoj lepoti i udobnosti.

Naziv: Stolica Avala

Visina: 90cm
Dubina: 52cm
Širina: 58cm

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

I ovo bi vam se moglo svideti:

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.