Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Stolica Ra

Br. artikla: N/A

Stolica Ra predstavlja savršenu kombinaciju udobnosti, elegancije i funkcionalnosti. Njen ergonomski dizajn pruža podršku leđima i omogućava izuzetno prijatno iskustvo sedenja zahvaljujući drvenoj konstrukciji i najkvalitetnijem sundjeru. Sa detaljima koji oduzimaju dah i neuporedivom udobnošću, ova stolica postaje simbol stila i luksuza u svakom ambijentu.

Širina: 43cm
Visina: 88cm
Dubina: 51cm
Visina sedišta: 48cm.

5.150 RSD6.750 RSD

Stolica Ra: Kombinacija Savršenstva

Stolica Ra sjedinjuje udobnost, eleganciju i funkcionalnost u jedinstvenom spoju. Njen ergonomski dizajn je savršeno prilagođen ljudskom telu, pružajući ne samo osećaj udobnosti već i podršku leđima. Zahvaljujući drvenoj konstrukciji obloženoj najkvalitetnijim sundjerom, sedenje na Stolici Ra postaje izuzetno prijatno iskustvo.

Dizajn i Izdržljivost

Detalji dizajna stolice Ra ne samo da privlače pažnju, već i oduzimaju dah. Štepani naslon dodaje sofisticiranost i eleganciju, ističući se kao neodoljivi element stila. Metalne nogice, osim što pružaju estetski doživljaj, garantuju i stabilnost i dugotrajnost, čineći ovu stolicu pouzdanim izborom za svaki prostor. Bez obzira na stil enterijera – bilo da je to klasični, moderni ili minimalistički – ova stolica se savršeno uklapa, dodajući notu luksuza i harmonije svakom okruženju.

Kvalitet i Estetika

Stolica Ra pruža ne samo izuzetnu udobnost, već i estetski užitak koji će oplemeniti svaki prostor. Pažljivo odabrani materijali, spojeni sa besprekornim dizajnom, čine je ne samo komadom nameštaja, već i umetničkim delom koji obećava trajnost i eleganciju. Svaki detalj, od šivenja naslona do strukture nogu, predstavlja pažljivo osmišljeni element koji doprinosi harmoniji i lepoti. Stolica Ra nije samo funkcionalni komad nameštaja, već je simbol stila i luksuza koji će zadovoljiti čula i estetiku svakog korisnika.

Udobnost i Stil

Za one koji cene udobnost i stil, Stolica Ra je neprikosnovena opcija. Bilo da je u pitanju opuštanje kod kuće ili produktivnost u kancelariji, ova stolica nudi neuporedivu udobnost i estetiku koja se uklapa u svaki ambijent. Sa svojim elegantnim dizajnom i pažljivo izrađenim detaljima, Stolica Ra nije samo komad nameštaja, već i izjava stila. Bez obzira na to da li se koristi za radni sto ili kao dodatak dnevnoj sobi, ova stolica garantuje udobnost koja će vas oduševiti iznova i iznova.

Raznolikost Boja i Dimenzija

Dostupna je u širokom spektru boja, uključujući bež, sivu, tirkiznu i varijantu sa zlatnim nogama. Dimenzije su prilagođene za svaki prostor: Širina: 43cm, Visina: 88cm, Dubina: 51cm, Visina sedišta: 48cm.

Naziv: Stolica Ra
Širina: 43cm
Visina: 88cm
Dubina: 51cm
Visina sedišta: 48cm.

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Plaćanje u kešu službi prilikom preuzimanja paketa.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.