Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Tabure Chesterfield

Br. artikla: 8

Sa svojim unikatnim dizajnom i modernim glamuroznim izgledom, Chesterfield tabure donosi notu elegancije i udobnosti u svaki kutak vašeg doma. Duboka dugmad i minimalistička struktura pružaju sofisticiran dodir svakom dekoru, dok bogata tekstura i elegantni detalji čine ovaj tabure ne samo udobnim, već predstavljaju i pravi estetski užitak.

Original price was: 12.999 RSD.Current price is: 11.049 RSD.

Unikatni Dizajn za Svaki Kutak

Chesterfield tabure je savršen detalj koji će uneti notu elegancije i udobnosti u svaki kutak vašeg doma. Sa svojim modernim glamuroznim izgledom, ovaj tabure kombinuje meke teksture i dragocen izgled boja, stvarajući luksuzan ambijent koji će se sjajno uklopiti u svaki enterijer.

Ekskluzivna Udobnost i Estetika

Sa dubokim dugmadima i minimalističkom strukturom, Chesterfield tabure donosi sofisticiran dodir svakom dekoru. Uz bogatu teksturu koja se postiže dugmadima, kao i elegantnim detaljima, ovaj tabure pruža ne samo udobnost već i estetski užitak.

Za Svaki Prostor

Bilo da se koristi kao koktel tabure, za opušteno sedenje, kao stočić za kafu ili čisto dekorativni element, ovaj komad nameštaja pruža višenamensku upotrebu i savršeno se uklapa u svaku situaciju. Dizajniran da se uklopi u svaku sobu vašeg doma, Chesterfield tabure će se besprekorno uklopiti sa vašim postojećim dekorom.

Elegantna Dekoracija i Funkcionalnost

Chesterfield tabure spaja eleganciju i praktičnost u jedinstvenom komadu nameštaja koji će uneti izgled luksuza i udobnosti u vaš dom. Bez obzira na to kako ga koristite, ovaj tabure će dodati sofisticiranu notu i sjaj vašem enterijeru.

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.