Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Stolica Afrodita

Br. artikla: 773

Stolica AFRODITA spaja moderni dizajn sa vrhunskom udobnošću, dostupna u krem i sivoj boji. Njene čvrste metalne nogice i ergonomski oblikovano sedište obezbeđuju stil i komfor za svaki prostor.

Dužina: 55cm
Širina: 48cm
Visina: 91cm
Dubina: 55cm

9.990 RSD

Elegantna Stolica AFRODITA

Ukoliko tražite stolicu koja kombinuje eleganciju i funkcionalnost, Stolica AFRODITA je idealan izbor za vas. Savršena mešavina modernog dizajna i visokokvalitetnih materijala, ova stolica je dostupna u dve atraktivne boje: beži siva. Njene dimenzije su optimalno dizajnirane tako da pružaju udobnost bez zauzimanja previše prostora – širina 48cm, visina 91cm, dubina 55cm, i visina sedišta od 47cm.

Kvalitet i Izdržljivost

Naslon i sedište stolice AFRODITA izrađeni su od čvrstog drveta i obloženi najkvalitetnijim sunđerom koji obezbeđuje maksimalnu udobnost tokom sedenja. Metalne nogice ne samo da stolici daju stabilnost i čvrstoću, već i doprinose njenom sofisticiranom izgledu. Ova kombinacija materijala garantuje dugovečnost i lakoću održavanja.

Savršen Dodatak Svakom Prostoru

Stolica AFRODITA je dizajnirana da se lako uklopi u različite stilove enterijera. Bilo da osvežavate svoj dnevni boravak, trpezariju ili kancelariju, ova stolica dodaje dozu elegancije i stil. Njen unikatni dizajn privlači pažnju i čini svaki prostor posebnim.

Ergonomija i Komfort

Ergonomski oblikovani naslon stolice pruža izuzetnu podršku za leđa, što je čini idealnom za dugotrajno sedenje. Kombinacija ergonomskog dizajna i mekanog sunđera osigurava da Stolica AFRODITA bude sinonim za udobnost. Bilo da uživate u obroku sa porodicom ili radite iz doma, ova stolica će sigurno postati vaš omiljeni deo nameštaja.

Zaključak

Odaberite Stolicu AFRODITA i unesite moderno i udobno rešenje u svoj dom. Ova stolica nije samo funkcionalan komad nameštaja, već i izuzetan dodatak koji će obogatiti svaki prostor svojom prisutnošću. Sa Stolicom AFRODITA, svaki kutak vašeg doma biće ispunjen stilom i komforom.

Naziv: Stolica AFRODITA

Dužina: 55cm
Širina: 48cm
Visina: 91cm
Dubina: 55cm

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Plaćanje u kešu službi prilikom preuzimanja paketa.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.