Svaki dom zaslužuje Sofanova stil.

Stolica Ekonomik

Br. artikla: 001

Stolica Ekonomik kombinuje jednostavnost, funkcionalnost i udobnost po pristupačnoj ceni, predstavljajući idealan izbor za različite prostore. Izrađena od kvalitetnog bukovog masiva, ova stolica pruža izdržljivost i pouzdanost uz tapacirano sedište koje garantuje udobnost tokom celog boravka. Sa praktičnim dimenzijama i jednostavnim dizajnom, stolica Ekonomik se lako uklapa u različite enterijere, pružajući visok nivo vrednosti bez kompromisa.

Visina: 97cm
Dubina: 57cm
Širina: 46cm

7.999 RSD

Stolica Ekonomik: Jednostavnost, Funkcionalnost i Udobnost

Stolica Ekonomik je simbol jednostavnosti, pružajući funkcionalnost i udobnost po pristupačnoj ceni.

Kvalitetan Materijal

Izrađena od bukovog masiva, stolica Ekonomik predstavlja spoj tradicionalne izrade i modernog dizajna. Ovaj prirodni materijal obezbeđuje izdržljivost i pouzdanost.

Udobnost Bez Kompromisa

Tapacirana stolica sa punjenim sedištem oblikovana je sa ciljem da pruži maksimalnu udobnost. Bez obzira na to da li sedite za trpezarijskim stolom ili u prostoru za okupljanje, ova stolica garantuje udobnost tokom celog boravka.

Praktične Dimenzije

Sa visinom od 97cm, dubinom od 57cm i širinom od 46cm, stolica Ekonomik prilagođena je za različite prostorne zahteve. Njene praktične dimenzije omogućavaju lako smeštanje u različite prostore.

Jednostavnost Dizajna

Stolica Ekonomik donosi jednostavan, ali efikasan dizajn koji se lako uklapa u različite enterijere. Bez suvišnih detalja, ova stolica je praktično i estetski privlačno rešenje za svaki prostor.

Ekonomičan Izbor

Kao što joj ime sugerira, stolica Ekonomik je ekonomičan izbor koji ne zahteva kompromis u pogledu kvaliteta i udobnosti. Ova stolica pruža visok nivo vrednosti po pristupačnoj ceni.

Stolica Ekonomik je idealan izbor za one koji traže jednostavno rešenje bez gubitka na kvalitetu i udobnosti. Investirajte u stolicu koja će vam pružiti sve što vam je potrebno po povoljnoj ceni.

Naziv: Stolica Ekonomik
Visina: 97cm
Dubina: 57cm
Širina: 46cm

U slučaju da isporučena roba nije saobrazna Ugovoru, Kupac ima pravo da zahteva od Prodavca da se nesaobraznost otkloni popravkom bez plaćanja naknade ili da se izvrši zamena robe.

Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ni popravkom, ni zamenom robe, Kupac može da zahteva vraćanje celokupnog uplaćenog iznosa.


Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do reklamacije kupljene robe, ista je moguća samo u periodu u kom je Prodavac odgovoran za nesaobraznost robe, odnosno u roku od 2 godine. Uočeni nedostaci na robi se moraju prijaviti Prodavcu prilikom isporuke ili u roku od 7 dana od prijema robe.

Nedostaci se moraju uputiti Prodavcu usmenim, telefonskim na +38162-621515 ili elektronskim putem na mail adresu [email protected]. Sve reklamacije upućene nakon navedenog roka neće biti validne osim u slučaju nesaobraznosti.

Prodavac ima zakonski rok od 8 dana od datuma prijave za donošenje odluke o načinu rešavanja reklamacije. Ukoliko u navedenom roku Kupac ne dobije pisano obaveštenje o odbijanju reklamacije smatra se da je Prodavac istu prihvatio i obavezao se da je reši u roku od najduže 30 dana.Kupac ima pravo na otklanjanje nesaobraznosti i ostvarivanje garancije isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije robe.

Platnim karticama u našoj radnji.

Dinarskim računom.

Tapacirani nameštaj – Prevoz i Montaža
Zona Cena prevoza Montaža
Zona I 2.000,00 RSD Gratis
Zona II 3.000,00 RSD Gratis
Zona III 4.000,00 RSD Gratis
Zona IV 5.000,00 RSD Gratis
Zona V Zavisi od kilometraže Gratis

Pločasti nameštaj – Prevoz i Montaža
Opis Cena
Prevoz u užem Beogradu 1.000,00 RSD
Montaža za iznos do 10.000 1.000,00 RSD
Montaža od 10.000 do 20.000 2.000,00 RSD
Montaža od 20.000 do 30.000 3.000,00 RSD
Montaža od 30.000 do 40.000 4.000,00 RSD
Montaža od 40.000 do 50.000 5.000,00 RSD
Montaža od 50.000 do 60.000 6.000,00 RSD

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.